Network Menu

Kommande möten

SWEA arrangerar möten lokalt, regionalt och internationellt. Här hittar du inbjudningar till regionala och internationella möten. Välkommen!

SWEA Int’ls årsmöte 2017

Välkommen till SWEA Internationals årsmöte 2017!

SWEA Internationals årsmöte hålls i Rom den 1 april 2017 kl. 09.00 på Hotell Adriano, Via di Pallacorda 2. Det är kostnadsfritt och öppet för alla medlemmar.

Efter mötet serveras vi lunch, inklusive 1 glas vin och kaffe på mozzarella bar Obicà till en kostnad av 30 Euro/person.

Kl. 14.00 erbjuder vi en 3-timmars stadsvandring genom historiska Rom med svensktalande auktoriserad guide till en kostnad av 20 Euro/person.

OBS! Betalning sker på plats med jämna pengar i lokal valuta och anmälan är bindande. Lunchen på mozzarella bar Obicà kan även betalas med kort på plats.


 

Om du inte kan närvara vid årsmötet lördagen den 1 april 2017 i Rom har du möjlighet att lyssna på årsmötet online via GoToMeeting.

  • Mötet startar kl 09.00 svensk tid.
  • Anmäl dig snarast, dock senast den 25 mars via e-post till: office(Replace this parenthesis with the @ sign)swea.org
  • Ange ditt namn och din SWEA-avdelning.
  • Vi kommer att bekräfta inloggningskod till dig senast den 29 mars.

OBS! Begränsat antal platser!

XX; Foto: ??

Sala D’Ascanio Foto: Hotel Adriano

XX; Foto: ??

Mozzarella bar Obicà; Foto: Privat

Nästa världsmöte — Perth 2017

Välkomna till Perth, Australien, 19–22 oktober 2017VM2017_Australien_LOGGA_052916A-1024

SWEA Internationals nästa världsmöte hålls i Perth, Australien.

SWEA Perth planerar nu flera dagsturer och besökare kommer att ha olika möjligheter att se bland annat det unika djurlivet (t.ex. kängurur, sjölejon och pingviner) på nära håll samt stadens stränder, kultur och aborginska historia. Några av utflyktsmålen för dagsturerna blir Swan Valley, Fremantle och Rottnest Island.

Efterresan går till den fantastiskt vackra och omåttligt populära regionen Margaret River där det finns vingårdar i världsklass och det är säsong att se knölvalarnas vandring söderut under tiden vi är på besök.

Välkomna till Perth!

För mer information:

Känguru på stranden, foto: Greg Snell

Känguru på stranden Foto: Greg Snell