Network Menu

INVIO – Individuellt ombud för äldre & anhöriga


Tillbaka till medlemsförmåner >>>


Kostnadsfri ombudstjänst i 30 timmar för SWEA-medlemmar

Är du anhörig till en äldre person men är själv bosatt utomlands? Då vet vi på INVIO hur svårt det kan vara att försäkra sig om att den du har kär har ett bra liv. Därför har vi på INVIO utvecklat en tjänst för dig som anhörig som hjälper er med administration och samordning så att ni kan känna er trygga och säkra på att det finns en person på plats som har helhetsbilden av den äldres liv.

Vi kan vara den som håller samman den äldres liv om ni har svårt att göra det.
Anlita ett individuellt ombud som kan agera drivkraft, rådgivare och följa upp att allt fungerar som det är tänkt i den äldres liv. Vi är oberoende av myndigheter och hemtjänst och kan därför agera åt er med större frihet.

Vi fokuserar på att undvika social isolering och stillasittande, två vanliga riskfaktorer för demens. Vi kan även hjälpa er se till så att den äldre tar del av det stöd och möjligheter som finns för varje enskild individ, både offentligt och privat.

Våra ombud arbetar alltid i samråd med den äldre och vårt mål är att både ni som anhöriga och den äldre ska känna er trygga och nöjda med er livssituation. Ombudets uppdrag anpassas efter vad ni vill ha hjälp med. Det är helt upp till er! Läs mer om våra tjänster på vår hemsida.

Som SWEA-medlem får du just nu kostnadsfri ombudstjänst i 30 timmar, som du kan fördela på de tre första månaderna du är kund hos oss. Ring eller mejla oss så hittar vi den bästa lösningen för just er!

telefon: +46 (0)10 – 888 53 73
e-post: info(Replace this parenthesis with the @ sign)invio.se
webbplats: www.invio.se

SWEA 201604 slide 1

SWEA 201604 slide 2

SWEA 201604 slide 3