Network Menu

Nytt år med storm och löften

Margaret Sikkens Ahlquist; Foto: Privat[Inlagd: 2 januari 2015]

Jag hör på radio att stormen Svea drar in över västra Sverige och jag hoppas att inga träd ska blåsa ner på vårt sommarhus. Här blåser det också men inte lika starka vindar. Dessutom har jag en känsla av att det alltid blåser här i Nederländerna.

SWEA är ingen storm men en kraftfull organisation med drygt 30 avdelningar och 7500 svensktalande kvinnor över hela världen. Låt oss tillsammans göra 2015 till ett år då vi märks! Vår PR-kommitté är på gång med ny information till företag i Sverige. Vi måste med jämna mellanrum påminna dem om att vi finns och vad SWEA kan erbjuda.

Vi har mycket att erbjuda de kvinnor som utlandsplaceras och det måste vi klart och tydligt tala om!

Det känns bra att få starta upp det nya året med några rader i min blogg samtidigt som jag inser att jag inte är någon bra bloggare. En sådan skriver ofta inlägg och har många följare. Kanske borde ett av mina nyårslöften vara att bli en bättre bloggare?

Men jag tror vi alla har insett att nyårslöften inte alltid är lätta att hålla. Eftersom jag funderade på vad det här med nyårslöften kommer ifrån letade jag på internet och hittade en väldigt trevlig och läsvärd artikel från Svenska Dagbladet (läs mer i ett nytt fönster).

Från ett soligt, snöfritt och blåsigt Holland önskar jag er alla ett Gott Nytt År.

Margaret