Network Menu

Ett tackbrev från Agneta

Kära Sweor,

Jag är helt överväldigad och rörd över alla gratulationer från när och fjärran som har kommit via e-post, Facebook, vanlig post, blommor, gåvor samt telefonsamtal med anledning av min 75-årsdag den 5 mars. SWEA Los Angeles, vår första avdelning och “min” avdelning, hade lagt ner själ och hjärta i att fira mig med en fantastisk lunch hemma hos Kerstin Alm i Palos Verdes. Ingenting saknades, solen sken från en varm sommarhimmel, 65-70 Sweor dök upp från våra tre ursprungsavdelningar Los Angeles, Orange County och San Diego, vackert dukade bord med de sötaste bordsdekorationer, utsökt god mat med en härlig prinsesstårta som avslutning, tal, gåvor och sångarhyllningar av många, många kända och okända ”stjärnor”.

Ja, se detta kan man kalla ett riktigt kalas …

Jag vill också tacka SWEA International för den mest underbara jättebukett med 75 stora gula rosor!* Tack också till PR-kommittén som ordnade gratulationsannonser i både Svenska Dagbladet och Dagens Nyheter. Efter detta fick jag en oändlig kontakt med många, många av mina gamla vänner i Sverige som bemödade sig att skriva till mig – HÄRLIGT. Ett varmt tack också till alla SWEA-avdelningar för de vykort ni sänt.De var sammanställda i en fantastisk minnesbok. Det var den bästa födelsedagspresent jag kunde få, och att bläddra i den fina boken kommer att glädja mig framöver! Tack till er alla för att ni gav så mycket värme och vänskap tillbaka till mig och för er uppskattning av vår fina organisation SWEA!

Kramar Från Agneta

11020219_10152689805861860_2014591109654970242_n

*Den gula färgen: Gult strävar ut mot människorna och strålar utåt över alla gränser. Gult uppfattas som en mycket positiv färg i hela världen. Gult betyder glädje, lycka och värme. Gult i människans aura står för attraktion, spådom, intellekt, studier och beslut. Gult innebär också: chefsförmåga, förmåga att genomföra saker, kraft och energi, styrka och vilja. Den gula färgen stimulerar nerver och skärper sinnet.

Gult är solens färg! Jag är tacksam att ni valde just den färgen på dessa fantasiska rosor!

Agneta står upp med flaggan runt sig (Kristina Hall  foto)

Foto: Kristina Hall

Runt poolen under 75-årsfesten (foto Kerstin Alm)

Foto: Kerstin Alm