Network Menu

Agneta blickar tillbaka på 2015

Agneta står upp med flaggan runt sig (Kristina Hall foto)

Foto: Kristina Hall

2015 har varit ett härligt SWEA-år för mig. Personligen fick jag uppleva en fantastiskt fin 75-årsdag, som SWEA Los Angeles hade ”ställt till” med hemma i Kerstin Alms gästvänliga hem. Jag fick en otroligt uppskattad present av alla SWEA-avdelningar i världen tack vare Sanna Wilkinson, som jobbat dag och natt med att få ihop fina brevkort från varje SWEA- avdelning och med personliga gratulationer från alla! Detta hade Sanna låtit sätta in i ett album som jag nu har som ett underbart minne från denna dag. Ett stort tack till er alla runt om i SWEA-land! (Klick på länkarna och öppna nya fönster med Agnetas tackbrev från SWEA Internationals webbplats och en artikel om hennes minnesbok från Händer i SWEA-land webbplatsen.)

Agneta och Margaret med tavlan under VM2015; Foto: Jim Flynn

Foto: Jim Flynn

Ytterligare en fantastisk upplevelse för mig personligen, var att den duktiga konstnärinnan och Swean i Los Angeles, Inger Hodgson, målade ett porträtt av mig och under året mottogs det av Nationalmuseum i Stockholm som kommer att lägga det till sina samlingar! Under världsmötet i Arizona fick jag glädjen att avtäcka porträttet tillsammans med konstnärinnan och de f.d. internationella ordförandena som var med på världsmötet. Det gjordes under den fina fest middagen som SWEA Arizona anordnat på lördagen. Nästa sommar kommer porträttet att överlämnas till Nationalmuseum. (Klick här och öppna ett nytt fönster med artikeln om avtäckning av tavlan under VM2015 festmiddagen.)

För övrigt tycker jag att SWEA hela tiden går framåt och det gläder mig enormt. Under Margarets säkra och kompetenta ledning tillsammans med styrelsen, utvecklades SWEA Global, ett strålande initiativ som jag hoppas vi alla hjälper till att sälja in hos de Sweor och andra svenskor som bor på ställen där SWEA inte finns som avdelning. (Klick här och öppna ett nytt fönster med SWEA Globals webbplats.)

SWEA Glob med sloganJag gläder mig också mycket åt att SWEA Professional har fått en sådan fin start och utvecklats mer och mer under 2015, det bådar gott för SWEAs framtid och återväxt. (Klick här och öppna ett nytt fönster med webbsidan på swea.org om SWEA Professional.)

Att SWEA nu också lägger stor vikt vid SWEA-stöd är mycket glädjande och jag kan bara önska lycka till med ytterligare ett fint och värdefullt initiativ. (Klick här för en kort artikel om SWEA-stöd från Lucka 24 i SWEA Internationals adventskalender.)

Om jag var 25 år igen skulle jag vilja påstå att SWEA rocks!!

Jag önskar er alla ett Gott Nytt År.

Kramar från Agneta
SWEA Grundare och Chairman Emeritus