Network Menu

VM2017: Inte för sent än!

Det är inte för sent att anmäla sig till VM i Perth!

Det är fortfarande möjligt att anmäla sig till SWEAs Världsmöte i Perth.

Världsmötesdagen är lördag den 21 oktober och har tema SWEA – kreativ gemenskap, med intressanta och inspirerande talare:

Perth; Foto: Catarina Hansson

Foto: Catarina Hansson

  • Barbro Osher – SWEA San Franciscos grundare, Sveriges generalkonsul i San Francisco och filantrop
  • Lisa Lindström – VD för designbyrån Doberman, styrelseordförande för Utbildningsradion och industrirådgivare till svenska regeringen
  • Teresia Fors – vice VD för marknad och kommunikation för Volvo Group, Australia

Om du vill bo hela eller del av din Perth-vistelse hemma hos en lokal Swea så kontakta vår rumsförmedling och se om det finns något som passar dig. Skicka e-post till vm2017(Replace this parenthesis with the @ sign)swea.org.

Parallellt med föreläsningarna erbjuder vi spännande dagsutflykter i och runt Perth, så som Rottnest Island, Kings Park, Caversham Wildlife Park, Perth Mint och Penguin Island.

Vi har dessutom ett kvällsprogram med middagar, underhållning och många glada skratt.

Sist men inte minst har vi en fantastisk efterresa till Margaret River, ett naturskönt område söder om Perth som erbjuder vingårdar i världsklass, bryggerier, konst, valsafari samt oerhört vackra stränder.

Du hittar all information och anmälningsblankett på vm2017.swea.org eller via mejl till vm2017(Replace this parenthesis with the @ sign)swea.org.

Varmt välkomna till Perth!
SWEA Perth VM kommitté