Network Menu

Layout/grafisk formgivning för Forum

Vill du arbeta med layout/grafisk formgivning för vår medlemstidning Forum?

magazine-806073_1280

License: CC0; by kconcha via Pixabay

Att utföra ett ideellt arbete inom SWEA är både stimulerande och givande. Samtidigt som du får en ansvarsuppgift, har du även en arbetsmerit med dig den dag det är dags att flytta hem eller vidare. En merit som visar att du under din utlandstid engagerat dig frivilligt arbete som medlem inom SWEA.

Vår medlemstidning SWEA Forum kommer ut med två nummer per år – ett på försommaren och ett strax före jul. Inför vårens nummer nr 1/2020 och framöver behöver Forum en eller två personer som är layoutkunniga och snabbt kan sätta sig in i jobbet som layoutare för vår tidning.

Önskvärt är vana att arbeta med original/layout eller som AD eller designer, och det vore bra om du redan nu har ett layoutprogram i din dator.

Vi har hittills jobbat med programmet Adobe InDesign. Vi jobbar via mejl och även över Messenger/WhatsApp vid kortare meddelanden.
Det kan också finnas möjlighet att ingå i SWEAs övriga layout-team under de perioder då inte Forum ska layoutas.

Hör av dig till vår redaktör Kerstin Dahl på editor(Replace this parenthesis with the @ sign)swea.org och/eller till vår ansvariga utgivare och internationella ordförande Christina Hallmert på president(Replace this parenthesis with the @ sign)swea.org så berättar vi mer.