Network Menu

Projektkoordinator, swea.org webbgrupp

beaded-1630493_1280

License: CC0; by Myriam Zilles via Pixabay

Om du är nyfiken på online-världen så är detta en position för dig! Du behöver ingen tidigare erfarenhet av webbarbete, vi hjälper dig med träning i verktyget WordPress, som sägs användas av 75 miljoner webbplatser. Tänk, vilken kunskap att ha med sig i framtiden!

Kanske har du redan varit webbansvarig för en av SWEAs avdelningswebbplatser, eller har annan erfarenhet av webbarbete, i så fall är detta uppdrag enkelt! Uppdatering av SWEA Internationals webbplatser görs på samma sätt som de lokala webbplatserna.

Webbgruppen för swea.org söker 3-4 Sweor för att hjälpa till som projektkoordinator inom specifika webbområden. I denna roll tar du både ansvar för insamlande av material genom att samarbeta med grupper och kommittéer världen runt, samt ansvarar för att lägga upp materialet på webbplatsen via WordPress. Du väljer i samråd med SWEAs webbredaktör ifall du vill ha ansvar för ett eller flera områden.

Exempel på ansvarsområden (välj ett eller flera uppdrag)

Att vara med i SWEAs webbgrupp är både roligt, intressant och omväxlande. Arbetet innebär många kontakter med Sweor världen över. Här finns mycket plats för kreativt tänkande och nya idéer. Vi söker dig som har god initiativförmåga och är villig att pröva sig fram i den tekniska världen.

Intresserad? Kontakta SWEA Internationals administration office(Replace this parenthesis with the @ sign)swea.org. Skriv i rubriken på emailet (subject line) Intresseanmälan – webbgrupp och inkludera ditt namn och även vilken avdelning du tillhör. Tack för ditt intresse!