Network Menu

Ny regionordförande i region ASOC

Ny regionordförande i region Asien/Oceanien
Catarina Hansson, SWEA Perth

Catarina Hansson, SWEA Perth

Catarina Hansson, SWEA Perth

SWEA International hälsar Catarina Hansson hjärtligt välkommen som ny regionordförande för Region Asien/Oceanien! Anna Frummerin fick tyvärr avgå efter sommaren p.g.a familjeskäl, så vi är väldigt glada och tacksamma för att Catarina Hansson tackade ja till uppdraget och blev enhälligt invald av styrelsen för region Asien/Oceanien (ASOC).

Catarina växte upp i Göteborgstrakten och har haft en lång och spännande karriär i Sverige inom marknadsföring, film och TV-produktioner, personalroller på olika företag och även som framgångsrik egen företagare, innan familjen flyttade till Australien. Idag arbetar Catarina som säljare på det danska företaget Georg Jensen i Perth.

Catarina har varit aktiv i SWEA Perths styrelse sedan 2008 i olika roller, bl.a som ordförande. I den rollen satt hon även med som ledamot i regionstyrelsen. Catarina har också haft uppdrag för SWEA International och satt med i SWEA Perths arbetsgrupp som planerade och genomförde SWEA Internationals världsmöte 2017.

“Att ta över rollen som RO för ASOC ser jag som en spännande utmaning och förhoppningen är att tillsammans med regionens tio AO bygga vidare och utveckla vårt fantastiska nätverk”, säger Catarina om sin nya roll i SWEA.

Vi önskar henne hjärtligt välkommen och lycka till i sitt nya, viktiga uppdrag för SWEA International!

SWEA Internationals styrelse