Network Menu

Vice IO sökes

SWEA International söker Vice Internationell Ordförande för perioden 1 januari 2022 – 31 december 2023

Vi söker dig som har vana vid styrelsearbete och stor erfarenhet av ledarskap inom och utanför SWEA.

Du måste ha fallenhet för det svenska språket och mycket god förmåga att skriva på svenska samt lätt för att uttrycka dig även på engelska. Därtill söker vi ansvarskännande, företagsamma och välorganiserade SWEA-medlemmar med god kännedom och förståelse för SWEAs organisation och styrdokument. Personerna vi söker har god digital kompetens och är vana vid projektledning. Vi värdesätter också kandidaternas sociala kompetens, inspirationsförmåga och lyhördhet.

Posten är förtroendeuppdrag som tar en hel del tid i anspråk. Uppdragen är obetalda men kostnader i anslutning därtill ersätts.

Välkommen att skicka in din ansökan tillsammans med ditt CV och ett rekommendationsbrev till office(Replace this parenthesis with the @ sign)swea.org senast den 7 november 2021 för posten som Vice Internationell ordförande.

Kvalificerade sökande kommer att få fylla i ett frågeformulär och intervjuas av valberedningen som bedömer kandidaternas lämplighet.

Har du frågor eller vill du rekommendera någon till posten kan du kontakta SWEA Internationals valberedning på e-postadress valberedning(Replace this parenthesis with the @ sign)swea.org

Dator med kvinna på skärmen online-5059830_1920

Symbol med info om att söka IO / VIO för 2022-2023

SWEA International söker Internationonell ordförande och Vice Internationell ordförande
för perioden 1 januari 2022 – 31 december 2023

Välkommen att skicka in din ansökan tillsammans med din CV och ett rekommendationsbrev till office(Replace this parenthesis with the @ sign)swea.org senast den 15 september 2021 för posten som Internationell ordförande och den 7 november 2021 för posten som Vice Internationell ordförande
Mer information på swea.org eller e-postadress office(Replace this parenthesis with the @ sign)swea.org