Network Menu

SWEA-podden: VM 2022 + Viktoria + Mia

Välkommen till SWEA-podden — livet som svensk utomlands!

Viktoria Riley och Mia Haker — SWEAs världsmöte i Florida

Vartannat år arrangerar SWEA international tillsammans med en av våra sjuttio avdelningar ett världsmöte. Tanken är att alla medlemmar i SWEA ska få möjlighet att träffas under några dagar och delta i föreläsningar med intressanta personer men också hinna med att socialisera med varandra IRL — “in real life”. Och inget år har det väl varit så efterlängtat som 2022, efter alla mödor och isolering under Covid 19-pandemin.

Men hur går det till att planera ett världsmöte och vad har alla som åker till Florida att se fram emot under dagarna i Fort Lauderdale?

Loggan för VM 2022

Föreläsningar med Sverigefrämjande som tema, workshops, men även flera spännande middagar, sightseeing i Miami, Fort Lauderdale, Everglades och efterresa till Key West allra längst ner i söder. Vi går igenom programmet och allt som du som deltar behöver tänka på.

Samtalet handlar också om hur det är att bo i soliga Florida, en av de stater i USA som växer mest och har ca. 40 000 svenskar boende. Vi får lyssna till Viktoria Riley, vår VM-general och SWEA Floridas ordförande, som berättar om sitt spännande arbete som marknadsansvarig för Ocean Club, Four Seasons på Bahamas. Mia Haker, webbansvarig och VM-kassör, berättar historien om hur hon hamnade just i södra Florida.

Allt du behöver veta om SWEAs Världsmöte i Ft Lauderdale finns i detta avsnitt av SWEA-podden!

Hitta SWEAs Världsmöte 2022

SWEA Florida: florida.swea.org

Läs mer om Ft Lauderdale: sunny.org/

Viktoria Riley

Viktoria Riley

Mia Haker

Mia Haker

SWEA-FL-VM2022-styrelsegrupp

SWEA Floridas syrelse 2022 + VM Fort Lauderdale VM 2022 styrgruppen
Rad 1, v till h: Birgitta Schindler, avd. kassör; Monica V. Kruijssen, vice ordförande, kommunikation; Viktoria Riley, avd. ordförande, 2022 vm-general; Sara Schesser Bartra, sekreterare, SWEA Art Florida; Charlotte Althin-Hicks, medlemsansvarig, sociala medier
Rad 2, v till h: Karin Forsgren, SWEAbladet redaktör; Mia Haker, webbmaster, 2022 VM-kassör; Ingeborg Andren Lundberg, valberedning; Marie Bulow, annonser, sponsorer; Liselott Fiskerud, ledamot