Network Menu

Webbinarium: Öka din Stresstolerans med Lena Axelsson

Karta Otillgänglig

Datum/Tid
Datum: 2020-04-05
00:00


Ett webbinarium av SWEA International!

Öka din Stresstolerans med Lena Axelsson, doktor i klinisk psykologi och psykoterapeut

Söndag 5 april, kl 10.30, San Francisco, 13.30 New York, 18.30 London, 19.30 Stockholm

Anmäl dig här: forms.gle/wpURdYYeXe2H67wM7