Network Menu

Webbinarium: Utlandsvenskarnas parlament, uppdatering

Karta Otillgänglig

Datum/Tid
Datum: 2022-02-16
Hela dagen


onsdag
16 februari 2022

kl. 19.00 svensk tid
mingel från 18.30

SVIV — Svenskar i Världen

Utlandsvenskarnas parlament, uppdatering med Cecilia Borglin, SVIV

  • Svenskar i Världen, SVIV, är utlandssvenskarnas röst i Sverige. Organisationen synliggör utlandssvenskarnas utmaningar och bedriver påverkansarbete till nytta för alla de 660 000 svenskar som studerar, arbetar och bor utomlands, men också för dem som flyttar tillbaka.
  • Cecilia Borglin, generalsekreterare Svenskar i Världen, f.d. medföljande till Australien och medlem i SWEA Stockholm, berättar om SVIV och frågorna de jobbar med just nu. För snart ett år sedan, Cecilia berättade i ett webbinarium om SVIVs viktiga arbete och om “utlandssvenskarnas parlament”, som äger rum vartannat år i Augusti.
  • Under detta webbinarium berättar Cecila om senaste parlamentet i augusti 2021, där flera Sweor var delaktiga. Hon förklarar vilka frågor togs upp och vad som har hänt sen dess. Hon ger även information om SVIVs viktiga arbete med att säkerställa att utlandssvenskar som fått sina vaccindoser utomlands inte blir utestängda från arrangemang och event i Sverige, som hänt många sedan Sverige införde krav på vaccinpass den 1 december 2021.
  • Anmäl dig här: forms.gle/URVAFTCfX3RNNf6W7

webbinarium-20210419-borglin

Flera webbinarier:

 

Comments are closed.