SWEA Professional e-FORUM

I relation till den internationella dagen för kvinnligt entreprenörsskap anordnade SWEA Professional den 16e November ett e-FORUM för alla SWEAs medlemmar och Professional-grupper. Eventet, som uppnådde registreringsrekord för säsongen, kommer även anordnas för SWEA Professionals grupper i Asien. Fler e-FORUM för samtliga medlemmar kommer anordnas framöver.

Under kvällen fick vi lära oss mer om Professional och vi fick möjlighet att nätverka och kommunicera över våra avdelningsgränser. Deltagarna blev dessutom speed-coachade av Jessica Hill Holm. Vi tog också pulsen på medlemmars intressen och förväntningar av SWEA Professional. Tankar och idéer diskuterades flitigt, och vi samtalade om hur de lokala grupperna världen över kan lära av varandra och hjälpas åt i vårt arbete.

Vill du se den inspelade versionen av eventet? Hör av dig till oss! professional@swea.org

”Tack för allt ni gör! Ju mer de olika SWEA Professional grupperna kan samarbeta, desto lärorikare vore det.”

”Vilket varmt och engagerat mottagande – det ska bli kul att vara medlem!”

”Det vore toppen med flera e-Forums eller webbinarier för alla Professional medlemmar runt om jorden. Då kan vi i de mindre avdelningarna få lära oss av de professional grupper som har möjlighet att ordna presentationer med större företag (…)”

”Alltid intressant med karriärdiskussioner – tex tips om career development eller work/life balance, att byta karriär senare i livet, personlig utveckling, nätverka…”