SWEA International söker en redaktör!

Är du SWEA Internationals nya redaktör? 

Vill du vara med och utveckla SWEA Internationals kommunikation genom att driva arbetet med medlemsmagasinet Forum och nyhetsbrevet? Du driver arbetet tillsammans med en redaktion som består av skribenter, korrekturläsare, illustratör och grafisk formgivare.

Medlemsmagasinet Forum är en elektronisk tidskrift som publiceras fyra gånger per år. Nyhetsbrevet går ut till alla Sweor en gång i månaden, samt ytterligare utskick vid nytt nummer av tidningen, omröstning av Årets Svenska Kvinna, etcetera.

Som redaktör ansvarar du för planering av innehåll och tidsplaner samt koordinering av arbetet med artiklar, utformning och publicering. Du är spindeln i nätet, dels mellan alla Sweor som ingår i redaktionen och bidrar till tidningen och nyhetsbrevet på olika sätt, och gentemot övriga delar av organisationen.

Som SWEA Internationals redaktör ingår du i kommunikationskommittén tillsammans med SWEAs övriga ansvariga för sociala medier, webben, SWEA-podden, SWEA Live, varumärke, PR, med flera.

Hör av dig om du är intresserad, eller om du har frågor och vill veta mer! Kontakta Sofia Solfors, sammankallande i kommunikationskommittén: communication@swea.org

 

Bild med texten Vi söker ny redaktör SWEA International.