Våga tala! med Snacka Snyggt

Eventet ägde rum den 21 mars, 2024 – Eventet spelades in, länken till inspelningen skickas ut till anmälda deltagare om några dagar. 

  • Känner du att du är bra på att kommunicera, att få ditt budskap framfört så det verkligen förstås av den du pratar med? I bland kanske vi tycker vi är bra på detta, men om meddelandet inte når fram som vi tänkt, så kanske det är något vi bör öva på mer.
  • Vid den här inspirationsföreläsningen träffar vi Jasmin Mohammed, retorikkonsult från det svenska initiativet Snacka SnyggtElaine Eksvärd, grundare av Snacka Snyggt, har du kanske sett i svensk TV där hon ofta figurerar i sammanhang där det handlar om att uttrycka sig på ett bra sätt och att förstå hur bra kommunikation går till. 
  • Att kunna kommunicera på ett konstruktivt sätt gör inte bara att kollegor och medarbetare mår bra utan att även du kan fungera och arbeta ännu bättre.
  • Snacka Snyggt’s retorikkonsulter arbetar med att få fram ett arbetsklimat med framgångsrika samtal högt i tak för feedback, slagkraftig presentationsteknik, mod till kollegor så de vågar ta ordet, få bort härskartekniker och skapa balanserad mötesfrekvens som inte naggar på arbetsuppgifterna. 
  • Värd: Anna Bril, SWEA Live! (Stockholm)

Mer om Jasmin Mohammed – retorikkonsult hos Snacka Snyggt

Jasmin Mohammed har lång erfarenhet inom försäljning och marknadsföring. Jasmin ger individuell retorikträning till chefer och är retorisk rådgivare till såväl projektledare som personalansvariga. Hon är också flitigt anlitad retorikexpert till bland annat Fotbollskanalen.

Ett citat om Jasmin: 

”Väldigt lärorik föreläsning utan att det kändes som en monolog. Vi fick även massor med praktiska tips som uppskattades mycket av alla medarbetare!”

Vill du veta mer? – Kika gärna in på Snacka Snyggts hemsida: www.snackasnyggt.se

Varmt välkommen!