SWEAs intressegrupper

Art

SWEA Art

SWEA Art är ett nätverk för alla skapande kvinnor inom SWEA. Vi vill vara en inspirationskälla att börja skapa och främja utbyte mellan konstnärer, professionella såsom amatörer.

SWEA

Bokklubb EMA

Bus

SWEA Bus

Barn Utomlands & Svenska Språket (BUS) är ett SWEA-kommitté som har som mål att hjälpa föräldrar utanför Sverige med att föra vidare svenskan till sina barn och stötta barnens flerspråkighet.

Care

SWEA Care

SWEA Care är en intressegrupp inom en SWEA-avdelning med syfte att hjälpa andra medlemmar och finnas till som stöd lokalt när olika behov uppstår.

Professional

SWEA Professional

SWEA Professional är intressegruppen för dig i SWEA som är nyfiken på företagsverksamhet och intresserad av affärsrelationer, arbetsliv, yrkesfrågor och karriär.

SWEA_Skriver_rgb-310x310px

Skriver

SWEA Skriver

Huvudsyftet med SWEA Skriver är att alla som vill skriva i en eller annan form ska få möjlighet att göra detta. Hos SWEA Skriver ska du kunna få hjälp, stöd och inspiration till att utveckla ditt skrivande.

På gång i SWEA

Skrivövning n°16 ”Drömmar”

Hej kära Skriver-Sweor, God fortsättning och gott nytt år. Vi hoppas att 2023 blir precis lika bra som alla era…

19 januari 2023

SWEA Internationals årsmöte 2023

Save the Date! SWEA Internationals årsmöte 2023 Lördag 25 mars kl 10.00-12.00 (AEDT) Sydney, 00.00-02.00 (CET) svensk tid Alla betalande…

15 januari 2023

Maria Gårdemyr – Medföljande med en Mission

”Tvivla aldrig på att en liten grupp engagerade individer kan förändra världen; Det är faktiskt det enda som någonsin har”…

14 januari 2023