SWEA Intressegrupper

Art

SWEA Art

SWEA Art är ett nätverk för alla skapande kvinnor inom SWEA. Vi vill vara en inspirationskälla att börja skapa och främja utbyte mellan konstnärer, professionella såsom amatörer.

Bokklubb EMA
SWEA
Bus

SWEA Bus

Barn Utomlands & Svenska Språket (BUS) är ett SWEA-kommitté som har som mål att hjälpa föräldrar utanför Sverige med att föra vidare svenskan till sina barn och stötta barnens flerspråkighet.

Care

SWEA Care

SWEA Care är en intressegrupp inom en SWEA-avdelning med syfte att hjälpa andra medlemmar och finnas till som stöd lokalt när olika behov uppstår.

Professional

SWEA Professional

SWEA Professional är intressegruppen för dig i SWEA som är nyfiken på företagsverksamhet och intresserad av affärsrelationer, arbetsliv, yrkesfrågor och karriär.

SWEA_Skriver_rgb-310x310px
Skriver

SWEA Skriver

Huvudsyftet med SWEA Skriver är att alla som vill skriva i en eller annan form ska få möjlighet att göra detta. Hos SWEA Skriver ska du kunna få hjälp, stöd och inspiration till att utveckla ditt skrivande.

Händer i SWEA

Lena Normén-Younger – Min utmaning med livspusslet

Lena Normén-Younger bor i kanadensiska Vancouver vid Stilla Havets kant. Hon är grundare av Association of Swedish Beyond Borders –…

14 August 2022

Interkulturella 2022 – Facebook intervju

Till intervju på Facebook 

13 August 2022

Paskell 2022 – Facebook intervju

Tryck här - INTERVJU PÅ FACEBOOK

12 August 2022