Network Menu

Lediga uppdrag i SWEA International

Att utföra ett ideellt arbete inom SWEA är både intressant och utvecklande.

Samtidigt som du får en ansvarsuppgift, har du även en arbetsmerit med dig den dag det är dags att flytta hem eller vidare. En merit som visar att du under din utlandstid engagerat dig i frivilligt arbete som medlem inom SWEA. Ett arbetsintyg utfärdas när du lämnar ditt uppdrag. Dessutom får du en unik samhörighet med svenska kvinnor världen över.

Vice-IO sökes

SWEA International söker Vice Internationell Ordförande för perioden 1 januari 2020 – 31 december 2021.

Lokalstöd för WordPress, swea.org webbgrupp

SWEAs webbgrupp söker Sweor som har gedigen erfarenhet av WordPress och tycker om att hjälpa andra. I denna position stöttar du alla lokala webbansvariga världen runt med träning, instruktioner och svar på frågor.

Projektkoordinator, swea.org webbgrupp

Webbgruppen för swea.org söker 3-4 Sweor som projektkoordinator inom specifika webbområden. I denna roll tar du både ansvar för insamlande av material, samt ansvarar för att lägga upp materialet på webbplatsen via WordPress.

Layout/grafisk formgivning för Forum

Vår medlemstidning SWEA Forum kommer ut med två nummer per år – ett på försommaren och ett strax före jul. Inför vårens nummer nr 1/2020 och framöver behöver Forum en eller två personer som är layoutkunniga.

Skribent för SWEA-Nytt

Skriv för 7000 svenskor!! Gillar du att skriva på svenska? Är nyfiken på Sweors liv världen runt? Läs vidare!

Korrekturläsare svenska texter och artiklar

Gillar du att korekturläsa? Gör det dig galen när du ser stavfel? SWEA International behöver flera duktiga korrekturläsare som kan gå igenom och redigera svenska texter och artiklar innan de publiceras online eller i tryck.