Network Menu

Lediga uppdrag i SWEA International

Ett uppdrag i SWEA International är givande, lärorikt och utvecklande.

Vi som jobbar för SWEA gör det helt ideellt och arbetet är oavlönat. Din lön är istället erfarenheten du får av att arbeta i en stor internationell organisation samt kontaktnätet det medför.

SWEA väljer regionordförande

Är du tidigare avdelningsordförande med en gedigen kunskap om vad SWEA står för? Är du bra på att organisera, planera, leda och delegera? Är du tillgänglig för styrelsemöten online? Har du tid och möjlighet att medverka vid SWEA Internationals årsmöte, världsmöte och andra evenemang? I så fall kanske du är en av våra kommande regionordförande? […]

IO och vice-IO sökes

SWEA International söker Internationell Ordförande och Vice Ordförande för mandatperioden 1 januari 2018 – 31 december 2019.

Webbredaktionen söker medarbetare

Webbredaktionen letar efter flera personer som vill bidra som en del av webbredaktionen. Uppgifterna omfattar specifika ansvarsområden. Vi skulle gärna ha minst två medarbetare i varje roll så de kan bolla idéer och dela på uppgifter.

SWEAs valberedning söker … dig?

Är du intresserad av ett internationellt uppdrag inom SWEA? Av de 7.000 SWEA-medlemmar, som idag finns i någon av våra avdelningar runt om i världen, utses årligen ett antal Sweor till internationella uppdrag. Det är styrelsen som utser kommittémedlemmar och totalt är det ett 50-tal personer som engageras. Uppdragen är tidsbegränsade för att inte göra […]