Network Menu

Lediga uppdrag i SWEA International

Ett uppdrag i SWEA International är givande, lärorikt och utvecklande.

Vi som jobbar för SWEA gör det helt ideellt och arbetet är oavlönat. Din lön är istället erfarenheten du får av att arbeta i en stor internationell organisation samt kontaktnätet det medför.

IO och vice-IO sökes

SWEA International söker Internationell Ordförande och Vice Internationell Ordförande för perioden 1 januari 2020 – 31 december 2021.

Jobba med SWEA Internationals medierelationer

SWEA International behöver entusiaster som vill se mer av SWEA i svenska och utländska medier. Det är förstås fantastiskt om du har erfarenhet av liknande arbete, men vi kan också ge dig stöd ifall du är intresserad av att lära dig.

SWEAs valberedning söker … dig?

Av de 7.000 SWEA-medlemmar, som idag finns i någon av våra avdelningar runt om i världen, utses årligen ett antal Sweor till internationella uppdrag. Det är styrelsen som utser kommittémedlemmar och totalt är det ett 50-tal personer som engageras.

Webbredaktionen söker medarbetare

Webbredaktionen letar efter flera personer som vill bidra som en del av webbredaktionen. Uppgifterna omfattar specifika ansvarsområden. Vi skulle gärna ha minst två medarbetare i varje roll så de kan bolla idéer och dela på uppgifter.