Network Menu

sparkler-839831_1280

2019: SWEAs 40-årsjubileum

År 2019 är det 40 år sedan SWEA såg dagens ljus i ett garage i Los Angeles hemma hos Agneta Nilsson. Mycket har hänt sedan dess och vi är idag ca 7000 medlemmar i 72 avdelningar i ett trettiotal länder.

Fortsätt läsa
512px-EU-Media-Futures-Forum-pic_0

Jobba med SWEA Internationals medierelationer

SWEA International behöver entusiaster som vill se mer av SWEA i svenska och utländska medier. Det är förstås fantastiskt om du har erfarenhet av liknande arbete, men vi kan också ge dig stöd ifall du är intresserad av att lära dig.

Fortsätt läsa
Vandring i Bangkok

15 höjdpunkter inför höstens regionmöten

Alla sju regioner i SWEA har regionmöten på fem olika orter under hösten 2018. Förutom årsmöten bjuder varje region på ett fullspäckade program under dagarna. Här kommer ett litet urval av några av de spännande aktiviteter som respektive RM-arrangörerna har planerat för sina Sweor.

Fortsätt läsa
SWEA-Forum-2016-1

Om Forum

Forum är en tryckt tidning från SWEA International som skickas ut två gånger om året till våra ca 7 000 medlemmar samt till svenska konsulat och ambassader världen över.

Fortsätt läsa

Valberedningen

Det är SWEA Internationals styrelse som utser kommittémedlemmar och totalt är det ett 50-tal personer som engageras. Uppdragen är tidsbegränsade för att inte göra det för betungande och det är därför viktigt att vi hela tiden fyller på med nya Sweor. Vi kommer att annonsera här när det är dags att anmäla intresse. Du kan […]

Fortsätt läsa