Network Menu

SWEA-Forum-2016-1

Om Forum

Forum är en tryckt tidning från SWEA International som skickas ut två gånger om året till våra ca 7 000 medlemmar samt till svenska konsulat och ambassader världen över.

Fortsätt läsa

Valberedningen

Det är SWEA Internationals styrelse som utser kommittémedlemmar och totalt är det ett 50-tal personer som engageras. Uppdragen är tidsbegränsade för att inte göra det för betungande och det är därför viktigt att vi hela tiden fyller på med nya Sweor. Vi kommer att annonsera här när det är dags att anmäla intresse. Du kan […]

Fortsätt läsa
Kommunicera pilar

SWEAs valberedning söker … dig?

Är du intresserad av ett internationellt uppdrag inom SWEA? Av de 7.000 SWEA-medlemmar, som idag finns i någon av våra avdelningar runt om i världen, utses årligen ett antal Sweor till internationella uppdrag. Det är styrelsen som utser kommittémedlemmar och totalt är det ett 50-tal personer som engageras. Uppdragen är tidsbegränsade för att inte göra […]

Fortsätt läsa
RM2018-1kol-widget

Sju regionmöten under hösten 2018

Alla sju regioner i SWEA har sitt årsmöte i samband med regionmötesdagar under hösten 2018. Här hittar du information om när och var regionmötena hålls 2018 samt länkar till program osv.  

Fortsätt läsa
banner-1090830_1920-2kol3

Vem blir ÅSK 2018?

I samband med SWEA Internationals årsmöte (IÅM) den 21 april annonseras mottagaren för Årets Svenska Kvinna och för SWEA Internationals tre stipendier.

Fortsätt läsa
Skrattande kvinna [Public Domain via Pixabay]

April, april, din dumma sill!

Ett initiativ till ett spännande projekt som har som mål att visa svenska medier hur snabbt vi kan nå resultat. Vi ber alla våra 73 avdelningsordförande om hjälp med att skicka henne det bästa aprilskämtet i media i våra olika länder.

Fortsätt läsa