Network Menu

SWEA-podden Anna Centerman

SWEA-podden: Anna Centerman

Nǐ hǎo! är kinesiska för hej och i detta avsnitt i SWEA-podden träffar vi Anna Centerman, f.d. SWEA-avdelningsordförande i Beijing samt f.d. regionordförande i SWEA Asien (numer SWEA ASOC). Anna har bott i både Beijing och nu i Tianjin i det stora landet Kina. Efter tio år i Kina delar hon med sig av sin historia och sin vardag från detta spännande land.

Fortsätt läsa
swea-1kol-widget

Årsmöten 2020 i SWEAs regioner

Under 2020 kommer alla regionmöten inom SWEA att hållas via Zoom på grund av den rådande situationen med COVID-19. Alla medlemmar är varmt välkomna att delta vid respektive regions årsmöte.

Fortsätt läsa
Amy Green

SWEA-podden: Amy von Sydow Green

Träffa Amy von Sydow Green i Philadelphia! Amy delar med sig av sin vardag där hon med bravur balanserar karriären som dietist på ett Amerikanskt universitetssjukhus, kokboks-författare, fru och mamma till tre barn. Vi får också höra henne berätta om sin nära relation till systern Ebba Von Sydow hemma i Sverige.

Fortsätt läsa
Lisa-E-Laskaridis-1kol

SWEA-podden: Lisa Laskaridis

Idag får vi följa med till New York och träffa Lisa Laskaridis, Public Information Officer vid United Nations (FN) och Head of Communications för #UN75. Lisa pluggade internationella relationer i Australien med siktet inställt på FN. Lisa berättar också om sitt vardagsliv i spännande New York, inklusive en objuden gäst.

Fortsätt läsa
Maria Borelius; Foto: Peter Carlsson

SWEA-podden: Maria Borelius

Häng med till London där vi träffar Maria Borelius, aktuell med den tredje boken i serien om Hälsorevolutionen. Vi får höra om Marias kunskapsresa mot ett bättre och ljusare liv, samt om familje- och arbetsliv i England och hur man ser annorlunda på världen som utlandssvensk.

Fortsätt läsa
Suzanne Southard

Grattis, Suzanne!

Den 22 augusti 2020 fyller SWEA Internationals ordförande, Suzanne Southard, 60 år. Alla medlemmar i SWEA utbringar ett fyrfaldigt leve: hurra, hurra, hurra, hurra!

Fortsätt läsa
SWEAs stipendieutdelning 2020

Virtuell ceremoni

SWEA Internationals årliga stipendieutdelning och presentationen av Årets Svenska Kvinna fick i år genomföras virtuellt på grund av Covid-19. Drygt 100 Sweor var med under ceremonin den 6 augusti.

Fortsätt läsa
Denise Persson

SWEA-podden: Denise Persson

Den här gången beger vi oss till Kalifornien där vi träffar Denise Persson som är global marknadschef på Snowflake, ett s.k. molnföretag i Silicon Valley, San Francisco.

Fortsätt läsa