Network Menu

SWEA inbjuder

inbjudanSWEAs avdelningar arrangerar, året runt, en mängd olika aktiviteter.

Det är i huvudsak avdelningens medlemmar som deltar men det händer även att någon enskild Swea på tillfälligt besök deltar.

Under de svenska sommarmånaderna organiserar SWEA International med hjälp av en Sverigeavdelning, Sverigemiddagen. Det har även varit andra evenemang som t.ex. stipendieutdelning och föreställning på Confidencen i Stockholm. Till dessa arrangemang inbjuds alla Sweor via vår webbsida och SWEA-Nytt.

Vi vet att en del avdelningar vill öppna vissa inbjudningar till alla Sweor och det gäller då ett speciellt och unikt arrangemang.

Med hjälp av den här sidan, som är tillgänglig för alla Sweor, vill vi ge SWEA-avdelningar möjligheten att publicera sin inbjudan. Ta kontakt med SWEAs webbredaktör, webmaster(Replace this parenthesis with the @ sign)swea.org, med frågor eller möjliga inbjudningar.

Föreläsning om Svenska Folkhemmet

SWEA Holland: Inbjudan till föreläsning om Svenska folkhemmet

Den 28 maj arrangerar SWEA Holland en föreläsning i Amsterdam med kulturpersonligheten David Persson, som 2014 fick SWEA Internationals stipendium för forskning i svenska språket, litteraturen och samhället. Inbjudan innehåller mer information om David och hans föreläsning.

SWEA Holland bjuder också in andra svenska föreningar, ambassaden och Svenska Handelskammaren i Nederländerna. Föreläsningen ges på engelska, som gör det enklare att locka och nå flera människor att upptäcka vad SWEA är.

Sweor från andra avdelningar är varmt välkomna att närvara!

Midsommar i London

Hela världens Sweor är välkomna till London och fira midsommar på ett sätt ni aldrig glömmer. Vi börjar med Ladies’ Day på Royal Ascot den 18 juni. På Midsommarafton – som är en vanlig dag i Storbritannien – går vi på museum, guidade av vår egen auktoriserade Blue Badge Guide Annika Hall. Inte förrän på lördagen firar svenskar i London midsommar. SWEA London tar en picnic med till Hyde Park där flera tusen svenskar brukar visa engelsmännen hur man äter sill och hoppar grodor.

I programmet ingår även afternoon tea, teaterbesök och shopping. SWEA London kan också hjälpa till med hotellrekommendationer. Hör av dig till london(Replace this parenthesis with the @ sign)swea.org för mer information.

OBS! För att se en bild från galleriet i sin helhet, klicka på bilden. För att se hela galleriet, klicka på en bild och använd pilarna (< och >) för att bläddra mellan bilderna.