SWEAs mediakanaler

SWEA International är en dynamisk och spännande organisation med en stor bredd och variation i vårt programutbud. Vi använder oss av följande kanaler i vår kommunikation.
HÄR FINNS VI!

SWEA Forum

Vår globala medlemstidning från SWEA International utkommer fyra gånger per år och publiceras digitalt. Den skickas till alla våra medlemmar.

Nyhetsbrev från SWEA International

Ett digitalt nyhetsbrev från SWEA International som skickas till alla medlemmar varje månad, med paus i juli. Nyhetsbrevet innehåller vår ordförandes månadsbrev, reportage och artiklar med de senaste nyheterna från SWEA International samt vad som är på gång i våra avdelningar.

SWEA på Facebook

SWEA Världen är en sluten Facebookgrupp där medlemmar kan dela information med andra Sweor. Dessutom har SWEA en öppen Facebooksida där vi sätter upp information som är av allmänt intresse.

SWEA på Instagram

Här kan du ta del av många av våra aktiviteter och upplevelser som vi använder bl.a. #sweainternational för att dela.

SWEA på LinkedIn

SWEA International har en sluten LinkedIngrupp, SWEA Professional network, och en öppen LinkedInsida om SWEA International.

SWEA på YouTube

SWEA Internationals egen filmkanal, SWEAkanal.

SWEA-podden

En podcast från SWEA International som släpps två gånger per månad. SWEA-podden är en intervju-podd (streamat radioprogram) där lyssnaren får möta spännande kvinnor från hela världen med erfarenhet av utlandsliv.

Webbinarier

SWEA International erbjuder ett gediget program med webbinarier (digitala föreläsningar) inom många olika ämnesområden. Lösenordsskyddat innehåll för medlemmar.

SWEAs avdelningar
  • Varje avdelning har en egen webbplats
  • Många avdelningar använder nyhetsbrev, bloggar, och/eller sociala medier som stöd för planering och kommunikation
  • Se respektive avdelningars webbplatser för mer information