SWEA International

Sociala medier

I SWEA använder vi sociala medier som ett kraftfullt verktyg för att främja vårt syfte, skapa medvetenhet om vår organisation och nå ut till potentiella medlemmar som delar vårt intresse för svensk kultur och utbildning.
Varför är det viktigt att följa SWEA?

Via våra mediekanaler delar vi löpande viktig information med våra medlemmar och följare. Det kan vara information om kommande evenemang, mötesplatser eller nyheter som är relevanta för våra medlemmar och svenskar runtom i världen.

Som SWEA-medlem har du möjlighet att via våra olika grupper delta i diskussioner, ställa frågor och ge feedback, få tips och råd – vilket stärker känslan av gemenskap och engagemang.

Välkommen att följa oss via länkarna nedan!

Facebook - Endast för medlemmar

Våra exklusiva Facebook-grupper är tillgängliga endast för de medlemmar som har betalat för medlemskapet. För att få tillträde till varje grupp, behöver du svara på några frågor och ditt namn kontrolleras mot vårt medlemsregister. Syftet är att skapa en atmosfär av trygghet och gemenskap bland våra medlemmar.

SWEA Världen erbjuder sweor chansen att dela information med andra sweor om allt från program och regionmöten till allt mellan himmel och jord! Viktig information från SWEA International delas även här.

SWEAs Anslagstavla är för Sweor som vill annonsera till andra Sweor. Här kan man i trygghet göra inlägg för att sälja, köpa, informera, hyra, hyra ut med mera.

SWEA Professional Världen är ett forum för yrkesverksamhet och nätverkande. Här finns en mentorskapsfunktion där du kan söka eller bli mentor för andra SWEA-medlemmar.

SWEA Art är ett inspirerande och främjande forum för konstintresserade på alla nivåer, från amatörer till professionella. Det är också en plats för lokala SWEA Art-grupper att dela och utbyta.

SWEA Skriver välkomnar skrivintresserade medlemmar oavsett nivå – från amatörer till proffs. Här delas utmaningar, högkvalitativa tips, råd och webbinarier med författare.

SWEA EMA Bokklubb sträcker sig över alla gränser i Europa, Mellanöstern och Afrika. Att dela läsupplevelser är spännande, berikande och roligt. Genom samtal och diskussioner utforskar vi handlingen, författarens teknik och romanens…

SWEA Redaktionsgrupp är perfekt för Sweor engagerade i avdelningens tidning, nyhetsbrev eller sociala medier. Här delas viktiga tips och erfarenheter för publicering online eller på papper.

SWEA BUS Diskussion fokuserar på Barn Utomlands och Svenska språket.

SWEA Sverige är en värdefull gemenskap för hemvändare efter tid utomlands. Här hittar du stöd och hjälp för det som ibland kan verka enkelt, men visar sig vara utmanande i praktiken.

SWEA International på Instagram
Här får du inspiration i form av bilder, inte bara från SWEA International men även från många SWEA-avdelningar. Du hittar oss på Instagram under hashtag: #sweainternational som gör det enkelt att söka olika Instagram-inlägg.
För dig som tillbringar tid på Instagram och vill lägga upp bilder från SWEA-sammankomster och annat SWEA-relaterat, använd gärna hashtaggen #sweainternational så kan vi som använder Instagram få dela fler SWEA-upplevelser och återuppleva fina minnen tillsammans.
Vi söker medhjälpare!

Är du intresserad?
Läs mer nedan, och hör av dig till Veronica på socialmedia@swea.org.

FRÅGOR OM SWEAs SOCIALA MEDIER

besvaras av Veronica Strandell
 socialmedia@swea.org