stockholm_nyckelviken

SWEA Internationals webbinarier

Välkommen att delta i webbinarieprogrammet!

SWEA International arrangerar flera webbinarier varje månad med spännande föreläsare. Vi erbjuder ett brett utbud av ämnen med allt från boktips och författarpresentationer till föreläsningar med kända personligheter, hälsa och välbefinnande, karriär och arbetsliv, konst, teknikverktyg med mera. Många föreläsningar arrangeras i samarbete med SWEA Internationals intressegrupper, SWEA Art, SWEA Skriver, SWEA Professional samt Bokklubb EMA.

Har du tänkt på att E:et i SWEA representerar Education. d.v.s. utbildning. Här får du som Swea möjligheten att delta i mycket intressanta föreläsningar om vitt skilda ämnen. Varje tillfälle startar med en halvtimmas mingel där vi umgås online över avdelningsgränserna. Visst är det fantastiskt att vi på så vis kan få uppleva vår världsvida vänskap!

Webbinarierna sänds live via webbverktyget Zoom vilket ger dig som deltagare möjligheten att direkt ställa frågor till föreläsaren. Detta kan göras verbalt, eller genom att skriva en fråga i chatfönstret, som värden sen tar upp. Webbinarierna spelas in så de som inte kan vara med live har chansen att se dem i efterhand, och vi har nu ett stort bibliotek av tidigare webbinarer från de senaste 3 åren som är väl värt ett besök.

Välkomna!

Kommande webbinarier

SWEA Art – Broderi

22 september, 18.00 - Broderi, vilket tills nyligen ofta upplevts som gammaldags eller i bästa fall som hemslöjd, har under de senaste åren fått en allt större renässans. Hantverket har blivit friare och betraktas numera…

Läs mer
Hållbara parrelationer med Tommy Waad

26 september, 18.00 - Välkommen till en föreläsning som handlar om hur man får till en väl fungerande parrelation som håller i längden. Vad kan man göra (och vad bör man inte göra) för att…

Läs mer
Inspelade webbinarier

Vi jobbar med att lägga upp länkar till tidigare webbinarier och kommer publicera de här så småningom. Vill du titta på ett tidigare webbinarier innan de kommit upp här, vänligen kontakta Jenny Lyskawa (SWEA International webbinarieansvarig), för videolänk och lösenord (jlyskawaswea@gmail.com).

Notera att videolänkar till tidigare webbinarieinspelningar endast kan skickas till SWEA medlemmar.