VM 2022 Victoria Riley och Mia Haker – USA Florida

VÄLKOMMEN TILL SWEA-PODDEN — LIVET SOM SVENSK UTOMLANDS!

Viktoria Riley och Mia Haker

Viktoria Riley och Mia Haker — SWEAs världsmöte i Florida

Vartannat år arrangerar SWEA international tillsammans med en av våra sjuttio avdelningar ett världsmöte. Tanken är att alla medlemmar i SWEA ska få möjlighet att träffas under några dagar och delta i föreläsningar med intressanta personer men också hinna med att socialisera med varandra IRL — “in real life”. Och inget år har det väl varit så efterlängtat som 2022, efter alla mödor och isolering under Covid 19-pandemin.

Men hur går det till att planera ett världsmöte och vad har alla som åker till Florida att se fram emot under dagarna i Fort Lauderdale?

Föreläsningar med Sverigefrämjande som tema, workshops, men även flera spännande middagar, sightseeing i Miami, Fort Lauderdale, Everglades och efterresa till Key West allra längst ner i söder. Vi går igenom programmet och allt som du som deltar behöver tänka på.

Samtalet handlar också om hur det är att bo i soliga Florida, en av de stater i USA som växer mest och har ca. 40 000 svenskar boende. Vi får lyssna till Viktoria Riley, vår VM-general och SWEA Floridas ordförande, som berättar om sitt spännande arbete som marknadsansvarig för Ocean Club, Four Seasons på Bahamas. Mia Haker, webbansvarig och VM-kassör, berättar historien om hur hon hamnade just i södra Florida.

Allt du behöver veta om SWEAs Världsmöte i Ft Lauderdale finns i detta avsnitt av SWEA-podden!

 

Länkar

Hitta SWEAs Världsmöte 2022

Hemsidan med all information: vm2022.sweaarkiv.org
Facebooksida om VM 2022: facebook.com/sweavm
Världsmötet på Instagram: instagram.com/sweavm
Facebookgruppen för SWEA VM deltagare: facebook.com/groups/sweavm2022deltagare/ (en sluten grupp för deltagare under världsmötet)

SWEA Florida: florida.sweaarkiv.org

Läs mer om Ft Lauderdale: sunny.org/

SWEA-poddens team i detta avsnitt

Intervju: Anna Gustafson Bril och Ann-Sofie Berg
Redigering: Ann-Sofie Berg

Du kan också lyssna på avsnittet här