Tio med IO – april

Tio med IO - april

När

23 april 2024    
19:00 - 20:00

Event Type

23 april, 19.00 CET –

Tema: Världsmötet (VM) 3-6 oktober, Årets Svenska Kvinna (ÅSK) och Internationella Årsmötet (IÅM).

Gäster: Anna Franzén (VM-general), Anna Bril (sammankallande för Årets Svenska Kvinna-kommittén) och Mita Zell (RO OEMA).

Denna gång befinner jag mig i Amsterdam och Anna Franzén kommer att inspirera oss och berätta om det kommande världsmötet i Amsterdam den 3-6 oktober, som arrangeras av SWEA Holland. Mita Zell kommer att ge oss en sammanfattning från det internationella årsmötet den 20 april i Stockholm. Röstningen för utmärkelsen Årets Svenska Kvinna (ÅSK) pågår under hela april, och Anna Bril kommer att motivera oss att rösta.

Vi ser fram emot att träffa er alla där!

Välkomna!
Lotta Rigby Fors

Kom med och träffa vår nya internationella ordförande (IO), Lotta Rigby Fors (SWEA Stockholm). Lotta tillträdde posten som IO den 1 januari. Hon kommer hålla dessa träffar månadsvis framöver och hoppas att på så vis kunna skapa en nära dialog mellan den internationella styrelsen och våra medlemmar. Vi träffas via Google Meets (videokonferens). Man behöver inte anmäla sig till dessa event – när det är dags, är det bara att klicka på länken nedan för att komma in i mötet. Dessa event kommer alltid börja med 10 minuters uppdatering från Lotta om vad som pågår på internationell nivå inom SWEA. Sedan är det öppet forum för medlemmar att ställa frågor inom aktuellt tema för kvällen, eller berätta något om vad som händer inom sin egen avdelning. Vi tar gärna emot frågor i förväg. Klicka i så fall på länken nedan för frågeformuläret.

Vill du ställa frågor i förväg –Klicka här!
Länk till mötet – Klicka här när mötet börjar

 

Dela